Over ons

PTG/e is stevig verankerd in het Brainport-ecosysteem met onze locatie op de TU/e-campus (‘Waar innovatie begint’). Sinds de oprichting in 2004 heeft PTG/e vele bedrijven ondersteund met haar kennis en expertise op het gebied van polymeren en hybride materialen. Gedurende deze tijd hebben we een bijdrage geleverd aan meer dan 40 patenten en meer dan 30 wetenschappelijke publicaties verzameld. Geleid door onze missie en visie, streven we er voortdurend naar om samen met onze klanten te innoveren en duurzame oplossingen voor de toekomst te bieden. 

PTG Eindhoven is your research partner in material innovation and material research.
Video afspelen
PTG Eindhoven material research and innovation.

Missie

TOGETHER WITH OUR CUSTOMERS WE PROVIDE INNOVATIVE AND SUSTAINABLE SOLUTIONS FOR THE FUTURE

– The Material Innovators –

Visie

De samenleving accepteert het eenmalig gebruik van materialen niet meer en vraagt ​​daarom om een ​​circulaire economie. Dit impliceert een niet-traditionele benadering van het gebruik van grondstoffen en nieuwe materialen, nieuwe technologieën en nieuwe producten.

Opererend op de grens van de allernieuwste (of geavanceerde) technologieën, waarbij we onze getalenteerde mensen uitdagen en in nauwe samenwerking met onze klanten werken, genereren we innovatieve ideeën om processen en producten van de toekomst te ontwikkelen.

Onze unieke combinatie van experts op hoog niveau, een flexibele manier van werken en onderzoeksinfrastructuur stelt ons in staat nieuwe ideeën te materialiseren in innovatieve oplossingen, waardoor waarde wordt gecreëerd voor onze klanten.

TU/e CAMPUS

De TU/e ​​Campus is een open en toegankelijke community voor technologisch onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en kennisvalorisatie. Het is een sfeervolle en levendige hotspot in de Brainport Regio Eindhoven die studenten, onderzoekers, ondernemers en hightech bedrijven met elkaar verbindt. De TU/e-campus is de plek 'Waar innovatie begint', waar wetenschap en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Baanbrekend onderzoek wordt gedaan in state-of-the-art onderzoekslaboratoria en faciliteiten, waarvan sommige uniek zijn in Nederland, of zelfs de wereld.